Formare în Gestalt Terapie / Grup Nou 2013

Grup de Dezvoltare Personală & Formare în Gestalt Terapie
Weekend, 15 – 17 Noiembrie
Trainer : Carmen Beyer
( toate acreditările, la nivel european si național )
Detalii : gestaltro@yahoo.com / 0722 272 048

Acreditare
Formare deplin acreditată la nivel european și național : Societatea de Gestalt Terapie din România (SGTR) / Colegiul Psihologilor din România / Federația Română de Psihoterapie / Asociația Europeană de Gestalt Terapie (EAGT).

Frecvența și durata
Un weekend pe lună, mai puțin vacanțele, în total nouă weekend-uri pe an, două de trei zile + șapte de două zile, timp de doi ani, cât durează formarea de bază. La cererea grupului, zilele de formare pot fi grupate și altfel.

Formatori
Carmen BEYER
Psihoterapeut, Formator și Supervizor în Gestalt Terapie / Psihoterapeut, Formator și Supervizor în Analiză Jungiană / Master în Psihoterapie & Psihodiagnostic / Master în Analiză Jungiană / Certificat European de Psihoterapeut / Certificat European de Gestalt Terapeut / Reprezentant al României în Consiliul General al Asociației Europene de Gestalt Terapie

Colaboratori :
Formatori români din cadrul Societății de Gestalt Terapie din România, formatori străini, îndeosebi din cadrul Ecole Parisienne de Gestalt, partener constant din 2001.

Societatea de Gestalt Terapie din România
Este membră a Asociației Europene de Gestalt Terapie (EAGT), în cadrul căreia are statut de NOGT, organizație națională de acreditare in domeniul Gestalt terapiei.
Desfășoară programe formative în domeniul Psihoterapiei și Consilierii Gestalt, acreditate de Colegiul Psihologilor din România și Federația Română de Psihoterapie.

Certificatul European
Parcurgerea cu succes a întregului program permite obținerea Certificatului European de Gestalt Terapeut, eliberat de Asociația Europeană de Gestalt Terapie ( EAGT ), și a Certificatului European de Psihoterapeut, eliberat de Asociația Europeană de Psihoterapie ( EAP ).

Cine se poate înscrie
Pentru formare / dezvoltare personală : absolvenți ai facultăților de Psihologie, Asistență Socială, Medicină, Psihopedagogie, Pedagogie, Filosofie, Teologie.
Pentru dezvoltare personală : studenți ai acelorași facultăți, studenți sau absolvenți ai altor profiluri (cu o bună motivație, maturitate personală etc.)

Procedura de înscriere
A. Standard
Pasul 1 Trimiteți un e-mail la adresele : gestaltro@yahoo.com / gestaltcontact@yahoo.com ; anexați dosarul de înscriere în format electronic; menționați la Subject : Dosar de Înscriere / Numele Dv.

Pentru formare, dosarul de înscriere include :
(1) Fișa PFGT completată,
(2) CV,
(3) Copie după Diploma de Licență / eventual și de Master,
(4) Copie după Cartea de Identitate,
(5) Opțional: alte diplome, certificate etc.

Pentru dezvoltare personală: Doar fișa PFGT completată, iar dacă nu e clar, atunci și CV + interviu.

Fișa PFGT se descarcă de la www.gestalt.ro > Program Formativ > Formulare de Înscriere > Fișa PFGT

Pasul 2 Așteptați să vă contactăm. Dacă dosarul este neconcludent, veți fi contactat pentru un interviu. Dacă dosarul este acceptat, pentru a confirma înscrierea, vă rugăm să achitați taxa de înscriere, în valoare de 50 RON sau costul integral al stagiului. NU faceți nici o plată înainte de a fi contactat și de a primi ACCEPTUL. Vă mulțumim.

Pasul 3 Confirmați efectuarea plății prin e-mail sau SMS.

B. Inscriere rapidă
Trimiteți un e-mail la gestaltro@yahoo.com / gestaltcontact@yahoo.com la care anexați Fisa PFGT completată și, eventual, un CV. Sunați la 0722 272 048 pentru detalii. Dacă primiți acceptul, achitați taxa de înscriere de 50 Lei sau costul integral al stagiului. Confirmați plata prin e-mail sau SMS.
Depuneți dosarul complet până cel târziu la 25 Decembrie 2013.

Cost și modalități de plată
Workshop de două zile : 350 Lei / Workshop de trei zile : 500 Lei
Taxa de înscriere de 50 Lei este inclusă (și este nerambursabilă).
20% reducere, dacă grupul are 20 de persoane, pentru toți participanții cu venituri moderate și 10% reducere indiferent de venit.
10% – 20% reducere, pentru participanții care vin de la distanțe mari (ex: Timișoara, Baia Mare) și sunt studenți sau tineri absolvenți cu venituri mici sau moderate.

Plata se poate face fie cash, direct la locul stagiului, fie prin transfer bancar în contul de mai jos ( taxele de transfer vă revin dumneavoastră / la transfer online bifați OUR ) :

SOCIETATEA DE GESTALT TERAPIE DIN ROMÂNIA
IBAN : RO28 RNCB 0285 0084 3774 0001
Banca : BCR Filiala Unic
Detalii de plată : Atelier Formativ NOI-2013

Alte localități
Sunt necesare cca. 12 – 15 persoane pentru ca un grup de Gestalt să demareze în altă localitate decât București.

Standarde minime / pentru programul formativ integral, conform normelor europene și naționale
A. Cunoaștere de sine, terapie și dezvoltare personală : 250 ore ( dintre care 150h înainte de obținerea certificatului de liberă practică sub supervizare + 100 h în timpul celor doi ani de practică sub supervizare)
B. Formare didactică și aplicație clinică : 500 ore ( + 150 ore suplimentar, dacă doriți să aplicați pentru Certificatele Europene )
C. Supervizare : 150 ore
Terapia și dezvoltarea personală se pot face înainte de începerea programului sau în paralel cu acesta, existând forme foarte variate, atât sub aspectul structurii, cât și al bugetului. Se aleg cele mai potrivite forme, în funcție de situația fiecăruia, în cadrul unui proces de grup inclus la sfârșitul primelor ateliere.

Contact
E-mail : gestaltro@yahoo.com / gestaltcontact@yahoo.com
Mobil : 0722 272 048 / 0722 368 627

Vă mulțumim pentru distribuirea acestui material către persoanele interesate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.