Workshop – Procesarea traumei în Terapia prin Regresie, 27-28 mai

Bună ziua,

Am decis să organizez o serie de workshop-uri de Terapie prin Regresie, care să fie deschise și publicului larg și nu doar pentru cei care se află în formare în această metodă. În aceste întâlniri vom aborda teme de interes general cum ar fi: lucrul cu trauma în terapia prin regresie (caz particular – trauma de pierdere), lucrul cu traumele din copilărie, vindecarea karmei de familie, procesarea momentului nașterii, al concepției și al perioadei embrionare, copiii nenăscuți, sesiuni spirituale (viața dintre vieți, întâlnirea cu familia de suflete, cum ne planificăm viața pe pământ și cum ne alegem misiunea din această viață etc.).
Primul workshop va aborda modalitatea în care se lucrează în Terapia prin Regresie cu momentele traumatice.

Workshop-ul se adresează în special psihologilor, medicilor, practicanților terapiilor complementare, studenților în aceste domenii, dar și tuturor celor interesați de a afla mai multe informații despre această metodă și beneficiile ei.

Pe scurt despre…
Terapia prin Regresie este o metodă de psihoterapie modernă care ne ajută să accesăm și să vindecăm traumele din trecut, acestea fiind cauzele problemelor noastre din prezent. Acele evenimente pot fi în trecutul acestei vieți când eram copii, la momentul nașterii, în perioada de dezvoltare a fătului sau la momentul concepției.  De multe ori însă,  cauza este și mai profundă, într-o viață trecută sau chiar în viața dintre vieți (în „lumea sufletelor”).

Ce vom face:
Focusul workshop-ului va fi în special practic, terapeutic, dar nu vor lipsi și detaliile teoretice pentru cei care sunt curioși să afle mai multe lucruri despre metoda de lucru.
În prima parte a workshop-ului vor fi prezentate noțiuni introductive despre metoda de Terapie prin Regresie, cum se desfășoară o ședință standard, exemple de cazuri, ce probleme pot fi tratate, care sunt beneficiile Terapiei prin Regresie și pentru ce tip de persoană este potrivită (sau nu) această abordare. Apoi, vom defini trauma și particularitățile ei și mai ales cum anume sunt conectate toate acestea cu regresiile – cum se pot accesa, cum se pot înțelege momentele traumatice, cum se pot procesa și elibera.
Mai departe, vom face o călătorie ghidată pentru a accesa posibile teme de lucru. Va fi timp și pentru împărtășirea experienței, fiind încurajată implicarea activă a participanților.
În a doua partea a zilei întâi va avea loc o sesiune demonstrativa cu unul dintre participanții care vor să lucreze un aspect personal cu această metodă.
În ziua a doua vom lucra în principal practic în grup și individual, cu temele găsite în prima zi sau ceea ce s-a deschis în decursul nopții.
La final, cei interesați pot obține informații suplimentare despre formarea în Terapie prin Regresie și când se va forma următoarea grupă.
Pentru cei care doresc să se informeze mai mult înainte de a se înscrie, le recomand acest interviu de la 6TV – http://www.victorchirea.ro/2014/09/inregistrare-video-terapia-prin-regresie-6tv/

Când:
Întâlnirea va avea loc în week-end-ul 27-28 mai, între orele 10-18, dar în funcție de numărul participanților și de interesul arătat se poate prelungi până la 18:30-19. Vor fi una sau două pauze mici de 10 minute și o pauza de prânz de 1 oră și jumătate.

Vă rog să veniți cu cel puțin 15 minute înainte pentru a putea începe la timp și să aveți la voi și ceva pentru notat. De asemenea, o ținută mai lejeră va facilita procesul de terapie.

Locația este situată în București (zona centrală) – adresa exactă va fi comunicată celor care se înscriu la workshop.
 
Prețul este de 350 lei pentru cele două zile. Locul la curs este asigurat prin plata unui avans de 100 de lei (detaliile le veți afla în urma discuției cu organizatorul). În cazul în care ați plătit avansul, dar nu reușiți să mai ajungeți la curs (din diverse motive), acesta nu este rambursabil.

Facilitatorul este Victor Chirea, Psihoterapeut și Terapeut acreditat de asociația internațională EARTh (The Earth Association for Regression Therapy) cu gradul de practică Certified Regression Therapist. Dacă doriți să aflați mai multe despre el, accesați website-ul http://www.victorchirea.ro/

Numărul de participanți este limitat la 15 persoane.
Pentru înscriere:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.