Pelerinaj în Brazilia – Joao de Deus, omul miracol

[articol publicat în Nr. 9 – martie 2009, al revistei Body, Mind, Spiriti]

Precizare legată de acest articol
Pentru că am primit foarte multe mailuri/ telefoane / mesaje pe site cu întrebări legate de organizarea unor pelerinaje la John of God cât și alte întrebări, m-am hotărât să spun câteva lucruri aici:

1. Nu organizez excursii la John of God si nu am organizat niciodată si pentru moment nu am un astfel de plan. Eu sunt psihoterapeut si dacă vă pot ajuta cu un astfel de suport o fac cu cea mai mare plăcere, dar într-un cadru formal, la mine la cabinet, nu pe mail sau telefon pentru că nu cred că transformarea se petrece în acest fel, ci prin efort constant și lucru cu propriile provocări.

2. Pentru că în ultima perioadă m-am aglomerat și mai tare cu activități, din păcate nu prea mai am timp să răspund pe site sau la mailurile trimise de dumneavoastră. De aceea m-am gândit să ofer pe site datele de contact ale unei prietene bune care vă poate ajuta cu mai multe informații și este mult mai în contact decât mine cu plecările în Brazilia. 
Numele ei este Sanda Ștefan și continuă lucrul pe regimurile lui Valeriu Popa având o reușită destul de bună în tratarea cancerului cât și alte boli mai grave. A contribuit și la editarea mai multor cărți constituite din ceea ce ne-a lăsat Valeriu Popa.

Astfel datele ei de contact sunt 0730.187.847 sau 0745.153.875. Vă rog să o contactați pe ea cu orice întrebări legate de Joao de Deus (puteți spune de unde aveți telefonul), iar pe mine să mă contactați doar dacă se încadrează în domeniul meu de competență pe care-l puteți vedea aici

Vă mulțumesc pentru înțelegere și sper să găsiți/ primiți acele lucruri de care aveți nevoie pentru vindecare sau căutările sufletești.

Coincidenţe înaintea plecării

Mi-am propus ca în fiecare an să fac cel puţin o călătorie spirituală într-un loc pe care nu l-am mai vizitat. Dar mă întrebam: de ce să mă deplasez mii de kilometri pentru a ajunge într-un loc, când pot sta acasă şi să mă conectez la acel loc prin intermediul unei poze, text sau carte? Apoi, cei din jur mă „încurajau”: „Ce să cauţi în Brazilia? Acolo se fură, acolo sunt oamenii foarte săraci. Dacă iei vreo boală? Plus că eu vroiam să vizitez Machu Pichu. Dar se pare că altele erau planurile pentru mine.

Ei bine, a fost nevoie de un vis ciudat de lucid în care îmi doream foarte tare să ajung în Brazilia şi mi s-a arătat pas cu pas cum o să-mi procur biletul. Apoi totul a decurs exact ca-n vis: am aşteptat până în ultimul moment oferta de Peru care nu mai venea; apoi am decis să iau biletul de avion care, pe zi ce trecea, devenea tot mai scump; site-ul de unde trebuia procurat se defectase. Am alergat foarte mult, iar în final, cu ajutorul unui prieten, am reuşit să transfer banii în Portugalia, de unde s-a luat biletul. A doua zi după ce totul se rezolvase a venit şi oferta de Peru. „La anul”, mi-am zis, „ai venit prea târziu.”

Destinația mult dorită     

Şi iată-mă miercuri, 22 octombrie, la coada de „premiera vez” aşteptând emoţionat să-l întâlnesc pe cel care se spune că este cel mai mare vindecător ce trăieşte la ora actuală pe Pământ. O să fiu cinstit cu voi: prima zi a fost dezamăgitoare. După ce am stat cam o oră în sala de aşteptare şi încă una la coadă, timp în care eram chinuit de diverse nevoie fiziologice, momentul efectiv, în care am stat în faţa marelui om, a durat 2 secunde, timp în care m-am blocat efectiv cu privirea în ochii lui extrem de albaştri şi nici nu am auzit ce mi-a zis.

Am primit o foaie pe care era mâzgălit ceva (reţeta pentru Passiflora, am aflat mai târziu). Traducătorul a spus: „You can stay in his current”. Eu nu înţelegeam nimic. Tot dădeam să ies afară şi să găsesc toaleta. Văzându-mă dezorientat, un om îmbrăcat în alb m-a condus la un scaun unde m-am aşezat liniştit. Stăteam cu un ventilator ce-mi trimitea o grămadă de aer nedorit direct spre cap. „Camera curent…”, m-am gândit eu. În 10 minute eram amorţit de-a binelea. După jumătate de oră un om a zis ceva în portugheză, apoi s-a rostit rugăciunea de final. Eram liberi să plecăm, dar mie nu prea-mi venea să mă ridic de pe scaun. Parcă dormisem o săptămână întreagă încontinuu.

M-am hotărât să mă documentez în legătură cu acest loc. Deşi aveam multe materiale decisesem să nu citesc foarte multe pentru a nu ajunge acolo cu idei preconcepute şi pentru a nu încărca totul cu semnificaţii mai mult decât era în realitate. Sunt mai raţional de felul meu: îmi place să cred în lucruri spirituale, dar îmi ia timp până să accept ceva ca fiind real. Am nevoie de dovezi puternice.

 Joao – omul

Joao de Deus
© Copyright Karen Leffler Photography

S-a născut pe 24 iunie 1942, dar face parte din categoria oamenilor fără vârstă. Familia sa avea o condiţie modestă şi de aceea a început munca din copilărie, mai întâi în atelierul de croitorie al tatălui său. A urmat şcoala primară pentru 2 ani, apoi sărăcia l-a obligat să renunţe la ea, până în ziua de azi neştiind să citească sau să scrie. Toate acestea pălesc însă în faţa darului său special. Prima experienţă de acest gen a avut-o la vârsta de 16 ani când, ghidat de o viziune a Sfintei Rita de Cascia, a fost condus la Centrul Spiritist al Mântuitorului Hristos, unde, ajutat de entitatea Regelui Solomon, a vindecat peste 50 de oameni.

Mediumul Joao este ajutat de entităţi benefice pentru a face aceste vindecări. Printre acestea sunt şi sfinţi (ca Iisus sau Sfântul Ignatius de Loyola), dar mai ales medici ce au trăit în secolele 19 şi 20 (cum ar fi Dr. Augusto de Almeida, Dr. Jose Valdivino sau renumitul bacteriolog brazilian Dr. Oswaldo Cruz).

Aceste spirite vin însoţite de grupuri de îngeri şi entităţi evoluate ce ajută la facilitarea vindecărilor şi ghidează pe cei din sală.

Camera-Curent de meditaţie, decorată pentru un moment special
© Copyright Karen Leffler Photography, http://www.johnofgodphotos.com/

Formele de tratament

„Casa” contribuie în mai multe feluri la vindecarea celor veniţi aici să găsească alinare. În primul rând sunt operaţiile în eteric şi cele pe fizic (pentru cei care au nevoie să vadă pentru a crede). Prin ele se produc realmente miracole: dispariţii de tumori, recăpătări de vedere, oameni în scaunul cu rotile care, pentru prima dată după mulţi ani, făceau în faţa mea primii paşi exact ca un copil mic ce învaţă să meargă. Dar vindecarea e un proces ce necesită muncă, credinţă şi multă răbdare.

Mai sunt acele meditaţii din „Camera curent” despre care am povestit. Există sesiuni la „Patul de Cristale”, pastile de Passiflora binecuvântate, apă sfinţită şi supa care se împarte tuturor după meditaţii. Şi nu în ultimul rând „Cascada Sacră”, o adevărată minune a naturii.

Cascada Sacră (Cachoeira)

Drumul spre cascadă

 În spatele Casei şerpuieşte prin junglă un drum de pământ maroniu-roşiatic, ce după 10 minute de mers te predă elementului apă. Când am ajuns la cascadă nu prea ştiam multe, doar că bărbaţii şi femeile intră separat, nu ai voie să faci poze sau să iei ceva din acel loc. Ritualul era simplu: făceai o rugăciune către cascadă, intrai în apa ce avea rolul de a-ţi purifica energiile negative şi a-ţi vindeca bolile, iar apoi la plecare mulţumeai locului. Totul trebuia făcut în linişte şi să nu dureze mai mult de 5-10 minute.

Am făcut întocmai, deşi mi se părea destul de ciudat să mă rog la o cascadă. În mod curios, înainte să intru sub apă, de niciunde, a apărut un fluture mare şi albastru care avea fiecare aripă cât o palmă de-a mea. A venit lângă noi, a dat un ocol şi s-a pierdut în pădure. „E semn bun”, mi-am zis. Auzisem eu că astfel de întâmplări simbolizează vindecare şi evoluţie spirituală. După cinci minute, când eram mai dezorientaţi dacă să plecăm sau nu, a mai apărut încă un fluture, de această dată mult mai mic şi de culoare portocalie. Am înţeles că sesiunea de purificări din ziua aceea se terminase. Am ajuns la hotel şi am avut una dintre cele mai odihnitoare reprize de somn din viaţa mea.

Au urmat însă patru nopţi de coşmar în care cred că am acumulat în total cam 7-8 ore de somn chinuit. Atunci am înţeles că astfel se purifica negativitatea din interiorul meu. Epuizat fizic şi psihic, în a patra zi am mers pentru a doua oară la cascadă. M-am rugat cu o credinţă de care nu mă credeam în stare. În final am spus: „Facă-se voia ta Doamne…” şi am plecat. A fost prima noapte când am putut să mă odihnesc din nou în pace.

Ceva din mine s-a topit atunci şi în locul rămas a crescut cel mai frumos lucru pe care îl puteam primi: o nouă inimă energetică.

Grădina

„Grădina e un loc minunat. N-am mai văzut niciodată un loc mai plin de viaţă ca acesta. Este atâta linişte şi pace aici. Te simţi protejat de copaci şi plante. Păsările şi insectele îţi vorbesc continuu, iar soarele te bate încet pe umăr. Vă invit şi pe voi să staţi pe băncuţă alături de mine şi să vă bucuraţi ochii cu peisajul parcă desprins din paradis.

O şopârlă mare şi verde iese de sub o piatră şi se îndreaptă spre mine cu mers sacadat, dând din cap în sus şi-n jos; o pasăre mică şi colorată o urmează. Aici animalele nu se tem de om. În zare doi papagali verzi-aurii îşi fac dansul dimineţii. Pe lângă ochii mei trece un fluture micuţ şi portocaliu, ce se duce în pace în vale. Ce mi-aş putea dori mai mult decât să fiu în acest loc chiar acum!

Eşti doar tu cu tine şi nimic nu-ţi tulbură liniştea. Aici mă simt ca acasă.

Câteodată nu se vede nimic, doar auzi un foşnet în iarba ce-şi mişcă vârfurile. Şi ştii cu siguranţă că acolo este viaţă, acolo bate o inimă probabil de 2-3 ori mai repede ca a ta. O să-mi fie dor de acest loc…” (Fragment din notiţele mele, ziua 5, duminică 26.10.2008)

© Copyright Karen Leffler Photography, http://www.johnofgodphotos.com/

Deşi am vizitat multe locuri spirituale, nu am mai simţit niciunde atâta iubire. Există în acest mic petic de pământ atâta iubire de ar putea să-ţi rupă pieptul în două şi tot nu ar fi de ajuns. Este tipul de iubire de mamă, protectivă, iubirea Maicii Maria, care este una din fiinţele cele mai venerate de acolo.

Cu siguranţă este unul dintre cele mai transformatoare locuri în care am ajuns. Când am revenit, prietenii mi-au spus că nu mai mă recunosc. De fapt, nici eu nu prea mă mai recunoşteam.

Legătura mea cu entităţile şi cu acel loc a rămas pentru totdeauna. Cu siguranţă mă voi întoarce cândva în Brazilia. Este tipul de loc care te cheamă înapoi.

241 Comments

Add Yours
  1. 1
    Ionescu Sorina

    Buna seara! Imi puteti da si mie datele de contact ale lui Joao de Deus. M-ar interesa in mod special chirurgia la distanta, se poate face fara ca cineva sa duca o fotografie? Eventual sa fie trimisa pe mail? Multumesc din suflet!

    • 3
      Maria Iordache

      Buna ziua,
      M/ar interesa sa particip la un pelerinaj in Brazilia…..puteti va rog sa/ mi trimiteti datele mele catre organizatori… va multumesc anticipat

  2. 4
    nicusor covrig

    va scriu in numele unui prieten imobilizat la pat
    boala genetica ,fara diagnostic , fara tratament.
    daca se poate o adresa a lui john of god unde sa trimitem o scrisoare , bolnavul nu poate fi deplasat in strainatate.
    multumesc anticipat.

  3. 9
    Melania

    Buna seara Domnule Chirea,
    Va rog sa-mi trimiteti si mie datele de contact in legatura cu pelerinajul din Brazilia.
    Va multumesc din inima pentru bunavointa dumneavostra, pentru timpul dedicat si va doresc o viata plina de iubire.
    Cu respect,
    Melania Vlad

  4. 16
    Georgeana Hornet

    Buna seara, Domnule Victor Chirea,

    eu sunt Georgeana.
    Va rog sa-mi trimiteti si mie datele de contact in legatura cu pelerinajul din Brazilia.
    Va multumesc anticipat pentru timpul, rabdarea si bunavointa dumneavostra de a ajuta!

    Cu stima,
    Georgeana

  5. 30
    Mircescu Rodica

    Buna ziua, doresc si eu sa merg la Joao De Deus cu grup organizat . Am rugamintea sa imi dati detalii in legatura cu urmatoarele plecari.
    Multumesc

    • 31
      Victor

      Buna ziua,
      Nu stiu cand se organizeaza urmatoarele plecari pt ca nu ma ocup personal cu asta si nici nu cunosc pe care care organizeaza, dar am primit datele lor de contact pe care le-am trimis pe email.
      Numai bine

  6. 32
    Sergiu

    Buna ziua. As dori si eu daca se poate mai multe detalii despre acest loc, cum se ajunge acolo si daca se poate care sunt perioadele cand se organizeaza vizite in Brazilia din Romania impreuna cu ghid (fiind mai bine sa fi cu un ghid care sa insoteasca un grup decat sa mergi pe cont propriu). Multa sanatate

  7. 34
    domuta luminita

    Buna ziua. Si eu doresc sa merg in Brazilia la Joao de Desus ,si sper ca in aceasta toamna sa mi se indeplinesca acest vis .Va rog sa-mi spuneti si mie cine organizeaza aceste calatorii spirituale si cam la ce costuri sa ma astept.

  8. 40
    Geo

    Buna ziua, va rog frumos sa imi trimiteti si mie datele de contact a persoanei care se ocupa de pelerinaj la John of God deoarece am o problema grava de sanatate si as dori sa ajung cat mai repede in Brazilia. Va multumesc anticipat.

  9. 44
    Flavia

    Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu datele de contact ale persoanei care organizeaza pelerinaje in Brazilia.

    Va multumesc mult!

  10. 46
    Amelia

    Buna ziua, va rog frumos sa imi trimiteti si mie datele de contact a persoanei care se ocupa de pelerinaj la John of God. Multumesc

  11. 50
    Fatusan Paul

    Buna ziua, domnule Victor
    Vad ca raspundeti cu multa amabilitate tuturor celor care va solicita informatii, pt ai ajuta sa rezolve necazurile si probleme personale. Am o problema, ca parinte si pentru care as dori sa vorbim la tel, daca este posibil!
    Am nevoie de cateva informatii si indrumare.
    Faceti-mi apel si va rechem la 0744-692645

    • 51
      Victor

      bună ziua,
      ceea ce fac nu este prea mult. doar dau un forward cu un email cu informații care-mi ia un minut. Altfel mi-ar lua mai mult timp și nu dispun de prea mult liber lucrând la cabinet. de aceea nu ofer consultații telefonice. dacă doriți să faceți o programare pentru terapie numărul meu de telefon este pe site la secțiunea Contact.
      Numai bine

      • 52
        Herdi

        buna ziua
        va rog frumos daca puteti sa imi trimiteti si mie datele de contact la clinicii dl. joao de Deus
        cu multe multumiri

  12. 55
    Gil

    Trec printr-o perioada de transformare spirituala datorata unei boli care mi-a relevat un drum nou. Am citit ce s-a scris pe acest blog dar si o carte despre Joao. Simt ca o vizita, cat mai curand, la Abadiânia este ceea ce imi trebuie in acest moment. Prin urmare te rog sa-mi trimiti si mie un mail cu cat mai multe date pentru a lua o decizie informata daca sa merg pe cont propriu sau cu grup organizat.
    Multumesc si numai bine,
    Gil

  13. 59
    Georgescu Viorel Mihai

    As dori sa merg si eu cu Mama mea la joan de brazil ….pe data de 23 Martie ….dar pe calendarul dansului apare ca nu ar fi disponibil ….stiti cumva in perioada asta unde ar călători ….sa o persoana de contact care ma poate informa mai bine unde este mai eczact ….sa ma pot duce la el in perioada asta ….adresa mea de email djinternulo@icloud.com sunt interesat cât mai repede posibil ca sa pot face demersurile pentru a ajunge la el …va mulțumesc frumos …

  14. 63
    Denisa Sangeorzan

    Buna ziua,
    Am fost deja o data la Jao de Deus,in 2009, pe cont propriu.
    Acum doresc f mult sa merg intr-un cadru organizat asa ca va rog f mult sa-mi dati datele de contact ale pesoanei care se ocupa de asta.
    Adresa mea de mail este denisa.sangeorzan@gmail.com

    • 65
      viorica hossu

      Sunt un gandacel in fata Universului.
      Am fost si eu la Joao in 2015. Totul este aranjat de sus. Eram in micul Tibet la invataturile lui Dalai Lama Kalachakra 33 im 2014. O tanara care mi-a ramas in suflet mi-a dat contactul doamnei de la Brasov care organizeaza in fiecare an pelerinaje la Joao. Am stat 3 saptamani acolo. Joao venea la casa lui Dom Ignatio in zilele de Miercuri, Joi si Vineri cand se faceau vindecari si operatii. Am fost operata in invizibil pe fiica, fiul si nepotul meu de cate 3 ori. Dintre toti numai fiica mea a simtit operatiile in fizic cand credea ca va muri, atat de rau I-a fost. Abia aste[ptam sa ma intorc acasa sa vad rezultatele. Fiul meu mai rau, nepotul meu vindecat iar fiica de atunci a luat-o pe calea bisericii. Sunt pe cale imediat dupa Revolutia din 1989. Am fost si merg in multe calatorii initiatice si va pot spune ca indifferent de cat de mare este vindecatorul, tot Dumnezeu hotaraste si pentru fiecare lucreaza altfel. Ce sa mai adaug, pentru fiecare dintre copiii si nepotul meu am avut alte perceptii fizice. La fiu, am simtit cum ma taie la genunchiul drept cam 10 cm cu dureri foarte mari. La nepot am simtit o flacara care ma ardea la mana cu problem, iar la fiica niste sageti dureroase care imi intrau in chakra inimii. In zilele in care eram operati ne simteam fizic foarte rau., eu de exemplu nu puteam sa merg cand ma opera pe fiu. Va dau contactul d-nei – Doamna Aura Borcea 0743 095 095 si 0368 426 561. Sa va fie de folos si Doamne ajuta

  15. 66
    BUCA DANIELA PETRONELA

    Buna ziua,

    Va rog foarte mult sa-mi dati si mie aceste date de contact. Sunt interesata de o astfel de excursie.
    Si va mai rog sa ne comunicati si noua cateva informatii despre drumul in Brazilia, posibilitatile de cazare in zona si care ar fi costurile estimative daca am merge pe cont propriu.Multumesc mult.

  16. 71
    Elena

    As dori si eu datele de contact ale persoanei care organizeaza plecari la Jao-Brazilia , precum si alte informatii privind pregatirea -post inainte de plecare, costuri bilet, etc. Multumesc celor care imi vor da o mana de ajutor.
    Doamne ajuta1

  17. 73
    Madalina

    Buna ziua,as dori sa stiu daca in aceasta perioada exista cineva care se ocupa cu organizarea pelerinajului in Brazilia sau daca doreste cineva sa mearga.As dori mai multe informatii.Va multumesc.

    • 74
      Victor

      este destul de posibil să se organizeze excursii în această perioadă având în vedere că este perioada fără ploi. eu am fost în noiembrie. am trimis un email cu datele de contact ale câtorva persoane care fac excursii acolo. vorbiți cu ele și poate se potrivește ceva.
      numai bine

      • 75
        Marcel

        Buna ziua,as dori sa stiu daca in aceasta perioada exista cineva care se ocupa cu organizarea pelerinajului in Brazilia. Eventual un contact telephonic sau e-mail

        Multumesc

        • 76
          Victor

          Bună ziua,
          Nu sunt în contact cu cei care organizează excursii în Brazilia, așadar nu știu când se vor mai organiza. Am doar datele de contact ale câtorva persoane care se ocupă cu asta. am trimis aceste contacte pe email
          numai bine

  18. 81
    Ingrid Cvaci

    Buna ziua,

    doresc sa o trimit si eu pe mama in Brazilia la acest domn.

    Puteti va rog sa-mi lasati un numar de telefon sa discutam detaliile?

    Multumesc,
    Ingrid.

      • 84
        Laura

        Buna ziua,

        Va rog foarte mult sa-mi dati si mie aceste date de contact. Sunt interesata de o astfel de excursie.
        Si va mai rog sa ne comunicati si noua cateva informatii despre drumul in Brazilia, posibilitatile de cazare in zona si care ar fi costurile estimative daca am merge pe cont propriu.Multumesc mult.
        lica.laura@yahoo.com
        Numai bine!
        Laura

      • 86
        Gabriela Mocan

        va rog din suflet as dori si eu date de contact ale acestui medic Joao…as putea sa.i trimit doar poza aveti o adresa?si in ce limba sa scriu? e foarte urgent ,am o sora bolnava de leucemie….va multumesc

        • 87
          Victor

          buna ziua,
          Joao de Deus nu este medic, este medium. Nu știu la ce adresă de email să trimiteți poza. Nici nu știu dacă se mai trimit poze pe email. Știu că se trimiteau prin persoane care care mergeau direct acolo. Pentru mai multe informații contactați-o pe Sanda Ștefan – datele ei de contact sunt la începutul articolului.
          Numai bine

  19. 90
    delia

    Orice este binevenit cand exista alternative, tipul este un hipnotizator de prima clasa , empatic si cu calitati native, credeti si va ve-ti vindeca sigur.

  20. 96
    vlad

    buna ziua . as avea si eu nevoie de niste informatii despre cum sa ajung in brazilia sau cu cine pot lua legatura pt a trimite o poza acolo. am urgent nevoie de ajutor. multumesc.

    • 99
      Victor

      Salut,
      Ți-am trimis un email cu informațiile pe care le cunosc. Eu am ajuns acolo cu avionul de la București la Lisabona și de la Lisabona în Brasilia (capitala Braziliei). De acolo am luat un taxi care face cam 2 ore și a costat 120 dolari pe care i-am împărțit cu colegii de drum și a fost ok. Am mers singur cu niște prieteni, nu am fost în grup organizat, deci costurile au fost destul de mici.
      Numai bine

    • 107
      Victor

      Bună,
      Eu am fost o singură dată în Brazilia, acum 8 ani și de atunci n-am mai mers acolo așadar nu pot lua eu scrisoarea. Există o adresă de email (pe care eu nu o cunosc) unde puteți trimite un mesaj, dar el nu le citește că nu are timp. De fapt nici nu știu dacă este cineva care are timp să le citească pe toate. Modul în care se procedează este să faci o poză îmbrăcată în alb pe un fond în spate contrastant și să trimiți poza cu cineva care merge acolo. Ți-am trimis un email cu câteva date de contact ale persoanelor care te-ar putea ajuta în acest sens.
      Numai bine

  21. 108
    Grigore

    Buna ziua,
    As dori si eu sa stiu un itinerariu cu plecarile in Brazilia, viza daca trebuie si care sunt costurile pentru o plecare in Brazilia.

    Multumesc

    • 109
      Victor

      Bună ziua,
      Eu nu mă ocup de organizarea plecărilor în Brazilia, dar am trimis un un mail cu mai multe informații și câteva date de contact alte unor persoane care pot răspunde la mai multe întrebări. În 2008 când am fost eu în Brazilia nu mi-a trebuit viză, doar pașaport. Costurile sunt destul de mici acolo – eu am plătit 25 dolari pe noapte la hotel în care sunt incluse și 3 mese pe zi.
      Numai bine

  22. 110
    Cosmin

    Buna ziua,

    Va rog, daca se poate, sa-mi trimiteti mai multe detalii despre cum pot ajunge la Casa din Abadiania si la Joao de Deus.
    Multumesc!

  23. 112
    ovidiu

    Buna ziua,
    Doresc daca se poate sa-mi trimiteti itinerariul deplasarii la Abadiania si in mare ce costuri ar fi pentru o deplasare acolo. Sotia are un cancer ovarian cu metastaza peritoniala si cecostoma.Tratamentul chimio nu prea da rezultate iar situatia nu este deloc buna.In speranta ca vom ajunge cat mai repede in acel loc binecuvantat va rugam sa ne dati si noua detalii despre aceasta deplasare. Dumnezeu sa va ajute.

  24. 114
    Simona

    Buna ziua, mai sunt valabile datele doamnei Sanda Stefan? Ma intereseaza sa merg la Abadiania vara aceasta si vreau sa stiu daca o pot suna , daca se mai ocupa cu organizarea acestor pelerinaje. Daca nu , ma puteti indruma altfel ?Va multumesc

    • 115
      Victor

      Bună ziua,
      Sanda nu organizează excursii, doar are informații despre Joao. Am trimis un mail cu datele de contact.
      Numai bine

  25. 119
    Maria

    Buna ziua,

    As dori sa va cer informatii legat de o eventuala excursie catre Dl Joao. Este vorba de o persoana care sufera de tulburare atipica si este din ce in ce mai grav deoarece medicii nu fac altceva decat sa-i creasca gramajul medicamentatiei si cu toate ca el respecta tratamentul e atata tristete in ochii unui baiat de 28 de ani …
    Multumesc mult!

  26. 123
    Maria

    Buna ziua,

    Nu stiu daca web ul mai este activ insa va rog daca se pot oferi mai multe detalii despre o eventuala excursie la Joao…
    Va multumesc mult si sarbatori linistite in continuare!

  27. 124
    cristina

    Buna seara domnule Victor,

    Va rog sa imi dati si mie un email cu informatii legate de urmatorul grup care merge la Joan of God. Mama mea are cancer la san si intrucat ea nu poate sa mearga acolo, as vrea sa merg eu ca sa fac o operatie in eter pentru ea.

    Multumesc din suflet si va doresc Sarbatori fericite!

    Cristina

    • 125
      Victor

      Buna ziua,
      Nu știu când pleacă următorul grup pentru că nu organizez astfel de grupuri și nici nu sunt în contact cu persoane care organizează. Am doar niște numere de telefon aflate de la diverși oameni care au fost acolo și mi le-au transmis și mie. Am trimis un mail cu aceste informații.
      Numai bine

  28. 128
    nicol

    si eu vreau sa ajung in Brazilia poti sa imi spui si mie detalii cum ajung acolo, locatia aeroportului unde trebuie sa ajung pe adrea de email. Multumesc.

    • 131
      Victor

      La începutul articolului sunt datele de contact ale Sandei Ștefan. Sunați-o pe ea și o să vă zică informațiile de care aveți nevoie

  29. 132
    popescu alina

    va rog as vrea sa merg cat mai repede cu un grup va rog sa imi dati si mie detalii legate de costuri viza etc sufar de boala autoimuna fara tratament de vindecare va rog sa imi dati un raspuns

  30. 133
    popescu alina

    va rog mult sa imi dati si mie informatii despre cum pot ajunge in brazilia cu un grup organizat si care sunt costurile viza etc am o boala autoimuna fara tratament de vindecare va rog imi doresc sa merg cat mai repede va multumesc

  31. 134
    ralita florentina

    Buna ziua,
    As dori sa merg si eu in Brazilia, eu sufar de endometrioza si deja sunt operata de 2 ori, urmand sa o fac si pe a 3 a. Cu aceasta boala nu pot face copii.
    Va rog sa-mi trimiteti si mie costurile, si daca se merge cu un grup pentru anul 2014.
    Multumesc frumos

  32. 136
    Elena

    Buna ziua. Am o mare rugaminte, daca stiti vreun grup care placa in Brazilia va rog sa ma anuntati si pe mine, sau macar ceva informatii despre cum se poate ajunge acolo, poate organizez eu un grup. Multumiri . Elena

  33. 140
    felixia

    Fiul meu este bolnav de maladia Lyme cronica si in contextul acesteia are tulburari psihice.A mai avut cineva astfel de probleme si a mers la Jeus?Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Fiul meu nu suporta avionul , as vrea sa merg cu poza lui si ma intereseaza cum ajung la Joho of God si costurile calatoriei,va rog!

  34. 142
    Victor

    După cum ați observat în ultima vreme n-am mai răspuns la mesaje. Am trimis acum un mail comun tuturor celor care a-ți cerut mai multe detalii. Din păcate nu voi mai avea timp să răspund pe site sau pe mail la întrebări, dar am lăsat datele de contact ale unei prietene pe care o puteți întreba. Sunt la sfârșitul articolului scrise cu Itallic. Vă mulțumesc pentru înțelegere

  35. 143
    doinita

    victor te rog din suflet daca poti sa-mi dai adresa ta de mes vrea din suflet sa vb.am o problema f mare de sanatate.te rog din suflet sa ma ajuti.multumesc

  36. 144
    Mihaela

    Buna,va rog daca ma puteți ajuta cu un contact Ptr a putea ajunge impreuna cu un grup organizat in Brazilia.Va Multumesc foarte mult!

  37. 145
    Matichescu Anamaria

    As dori si eu sa ajung in Brazilia cu unchiul meu care sufera de o boala rara si fara leac si ma intereseaza cum ajung la Joho of God si costurile calatoriei,va rog!

  38. 146
    Flori

    Va rog foarte mult sa-mi transmiteti datele de contact ale unei sau unor persoane care organizeaza plecari pt vindecare la Joao, eventuale costuri, orice alte informatii sunt binevenite.

    Multumesc!

  39. 149
    Ana

    As dori si eu daca se poate cateva informatii in legatura cu pretul acestei calatorii ,cand va fi urmatoarea data cand se va pleca si cu cine as putea lua legatura pentru mai multe informatii.Multumesc.

    • 150
      maria

      As dori si eu daca se poate cateva informatii in legatura cu pretul acestei calatorii ,cand va fi urmatoarea data cand se va pleca si cu cine as putea lua legatura pentru mai multe informatii.Multumesc

  40. 152
    Ioana

    Buna ziua, mama a fost diagnosticata cu cancer la san.As dori daca se poate sa-mi dati mai multe detalii despre grupurile care pleaca spre Brazilia si o agentie de unde as putea afla mai multe informatii.

  41. 154
    MATEI LEONARD

    Am citit pe net ca JOHN OF GOD vine in Europa , mai precis in Basel in iunie… Aveti cunostiinta de excursii care sa duca acolo!?

  42. 155
    elisabeta

    Ajutati-ma cu informatii referitoare la modalitatea de a ajunge in Brazilia,la John of God. De asemenea mă interesează costurile călătoriei,durata,daca exista posibilitatea de a pleca cu un grup organizat si cand. As preferea sa obtin informatiile pe adresa de email. Cu multemultumiri, Elisabeta

  43. 157
    Laura

    Buna ziua,
    As vrea si eu sa stiu care sunt costurile si daca se organizeaza grupuri care pleaca din Romania.
    Tatal meu a facut un accident vascular cerebral acum 14 ani si de atunci a ramas paralizat si cu probleme de vorbire si memorie. aveti idee daca astfel de cazuri pot fi vindecate de catre John of God?
    va multumesc! Laura

  44. 158
    Diana

    Buna ziua,

    M-ar interesa informatii despre cum sa ajung la evenimentul din Basel, de anul acesta si infromatii despre Brazilia: viza, pret, site pt avion.

    Multumesc,
    Diana

  45. 159
    madalina

    buna seara, stiti daca vine si in europa anul acesta? va rog sa-mi dati mai multe detalii: cost, firma de transport etc si pt Abadiania; am un fiu de 12 ani si nu pot sa-l las singur in tara, asa ca sunt nevoita sa iau in calcul toate posibilitatile; pt copii se plateste ca si pt adulti ? multumesc, Doamne ajuta !

  46. 160
    andrei

    Salut.As dori mai multe informatii cu costul caltoriei la John of God si daca se poate face vreun tratament la distanta fara sa ajung acolo. Tratamentul cu pasiflora se poate comanda de la el si se poate trimite o fotografie pentru tratament.Multumesc anticipat

  47. 163
    prisacaru

    Buna ziua sunt un tinar iam 36 de ani si sunt imobilizat in scaun rulant.nu pot sa merg in picioare DG Tetraplegie spastica, va rog din tot sufletul sa ma indrumati cum trebuie sa procedez sa ajung la marele vindecator JOAO. macar sa pot trimite o fotografie de a mea. fiti alaturi si de mine ca nu mai pot sa indur atita suferinta, vreau si eu sa merg pe piciorusele mele. va multumesc Dle Victor Dumnezeu sa va lumineze viata si calea. cu respect Leontin ionut

  48. 165
    Anna

    Buna seara,
    as dori sa aflu si eu informatii despre cum se poate ajunge la John of God, e pentru tatal meu, dignosticat cu cancer la colon, operat si au fost gasite metastaze la ficat si la plamani, cele de la ficat fiind mai mari.
    Multumesc frumos!

  49. 168
    STAICU MARCICA

    Va rog daca poate cineva sa-mi transmita si mie pe mail informatii privind costurile si eventual daca exista vreun grup deja format sa mearga acolo. As vrea sa merg si eu neaparat. Imi doresc din suflet sa ajung acolo. Va rog, daca se poate, sa -mi dati informatii despre transport , itinerar, legaturi cu persoane de incredere pe care le-ati cunoscut acolo si care ar putea sa ma ajute sa ajung la acest minunat om, costuri cazare si transport pana acolo etc, Daca stiti pe cineva care organizeaza excursie special pentru acel loc ar fi si mai bine, in mod organizat e mai sigur si mai usor.Multumesc anticipat.Sanatate multa.

  50. 170
    Florea Cristian

    Rog trimiteti-mi si mie detaliile pe care le detineti. Soacra mea are un cancer la creier, galopant si cu rata de supravietuire 0 (glioblastom). Santem disperati. Astazi doctorul ne-a spus ca fara tratament in 3 luni intra in coma. Cu tratament am citit noi pe net mai traieste 12, poate 15 luni. Eu personal am primit un niste pastile din Abadiania printr-o cunostinta de familie care mi-a insuflat si mie incredere in John of God.
    Mi-ar prinde foarte bine cateva date sintetizate despre cum se poate ajunge acolo si parerea d-voastra cam cat timp ar trebui sa stam.
    Numai bine!

    • 171
      Victor

      Bună ziua,
      am trimis un mail cu mai multe detalii.
      Legat de soacră. Doar sufletul ei știe dacă și-a încheiat misiunea sau e doar o boală care-i este dată pentru evoluție. indiferent de situație găsesc potrivit să facă ceva pentru vindecare sufletească. Tibetanii spun că este mai important cum mori decât cum te naști și toată viața se pregătesc pentru moarte, care în filosofia lor este echivalentă doar cu o lăsare a corpului pe pământ și o nouă naștere într-un corp mai evoluat (dacă au avut o viață bună înainte). ei cred în reîncarnare…în funcție de credința fiecăruia e bine să se facă o pregătire care să ușureze trecerea. iar dacă timpul nu este încă potrivit ca să plece dintre noi atunci soacra dvs se va însănătoși. la Joao puteți sta cât doriți, dar minim 2 săptămâni aș spune eu ca să prindeți măcar 2 cicluri de meditații. și dacă ajungeți la Joao mergeți mai ales pentru propria persoană, conexiunea cu cei dragi se face oricum și în plus puteți face o rugăciune pentru ei (sau o operație în eteric pentru 1 persoană specială), dar transformarea se întâmplă întâi în interior și apoi exteriorul se transformă în consecință
      numai bine

  51. 172
    Delliaa Delia

    va puteti vindeca rudele bolnave si de acasa cu gandul la ele prin acest vindecator, tineti o saptamana de post zdravan , negru eventual daca sanatatea va permite , pe urma cititi despre anatomia omului, si cu scheletul in fata incepeti si lucrati pe locul bolnav, metoda este descrisa pe mai multe siteuri si se primeste 100% , inchideti ochii va relaxati incercati sa retineti imaginea scheletului cu boala rudei pe el, acoperiti locul cu lumina, extirpati mental tot ce este rau acolo, chiar daca nu vedeti imaginea tot se primeste , merge , exceptional de ine, incercati si cereti dupa aceea parerea rudei fara sa stie ce i-ati facut, multa sanatate va doresc.
    Sunt convinsa ca acelasi lucru se intampla si acolo in sala la acest vindecator, sunt probabil zeci de mediumi care actioneaza prin diverse ca sa ajute , hipnoza, stare de meditatie si alte forme de anamneza. O sa reusiti.

  52. 175
    Mari

    Buna ziua,
    Va rog mult sa-mi dati si mie detalii despre costurile calatoriei pana la Joao de Deus in Brazilia. As vrea sa ajung si eu acolo.
    Va multumesc mult!

      • 177
        lidia

        si mai am rugamintea :)daca se poate , sa mi dai si mie un forward dupa mailul pe care vad ca-l oferi tuturor celor care cer detalii despre cums e poate ajunge la Joao. Multumesc mult, o zi minunata in ciuda ploii:)

      • 178
        Claudia

        Buna ziua as dori sa trimit si eu o poza cu tatal meu in Brazilia.Imi puteti spune va rog cu cine as putea lua legatura foarte urgent? Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra

        • 179
          Victor

          Bună ziua,
          Ce pot face este să vă trimit pe email contactul al câtorva persoane care ori organizează excursii acolo ori poate știu mai multe informații
          Numai bine

  53. 180
    Lia Moldoveanu

    As vrea sa ajung si eu la Jhon of God. Va rog frumos sa-mi dati si mie toate
    relatiile pe care le detineti in acest sens.
    multumesc frumos!

  54. 182
    Andreea

    Buna Seara ! Var rog frumos sa-mi dati si mie cateva informatii despre cum as putea ajunge la Joao de Deus. este in Brazilia acum? Cat timp dureaza un tratament…cat ar trebui sa stau in Brazilia ( sufar de migrene ingrozitoare)?
    Adresa lui? Nr de tel? trebuie programare? Va rog din suflet sa-mi raspundeti….Multumesc anticipat

    • 183
      Victor

      bună. ți-am trimis un mail cu mai multe detalii. ca să-ți răspund pe scurt la întrebările tale
      – cel mai ușor ajungi cu avionul. dacă mergi singură plătești mai puțin, dar te ocupi singură de tot. dacă mergi într-un grup organizat plătești mai mult, dar se ocupă altcineva de toată birocrația
      – din câte știu eu acum este în Brazilia. altfel se poate verifica programul lui pe net – http://travelingtothecasa.com/
      – nu este o clinică obișnuită, nu există durată fixă pt un tratament. există sesiuni de vindecare de 2 ori pe zi de la 8 și de la 14 (durează cam 2-3 ore) în zilele de miercuri, joi, vineri. fiecare stă cât poate, vrea, își permite și oamenii cu pb mai grave de obicei mai revin că nu le pot rezolva dintr-o dată. vidnecarea ia timp
      – adresa lui (adica a Clinicii, Casa de Dom Inácio de Loyola) e pe net, dar oricum vei ajunge cu taxiul acolo si toată lumea știe de el. poți să o vezi pe siteul pe care ți l-am dat – http://travelingtothecasa.com/maps.htm . Daca vrei sa scrie o scrisoare poți scrie la
      Casa de Dom Inacio
      Av. Francisca Teixeira Dama s/n
      CEP: 72940-000 Abadiania Goias, Brasil
      Nu se primesc e-mailuri.
      – Telefon – (62) 3343-1254. La telefon nu răspunde Joao pt că nu are cum că sunt prea mulți, dar sunt diverși voluntari care răspund. Oricum e necesar să ști portugheză sau Engleză
      – programările se fac când ajungi acolo cu un sistem bine pus la punct, primești indicații la fața locului

      • 184
        Anca

        Buna ziua Victor! Multumesc pnetru faptul amabilitatea sa oferi celor doritori de a ajunge la John of God atatea informatii! Fii binecuvantat! As dori foarte mult sa am mai multe detalii vizavii de costuri, bilete etc. Iti multumesc anticipat sa ai o zi binecuvantata! Anca.

  55. 185
    Irina

    Ma intereseaza sa merg in Brazilia , in primul rand , pentru mama mea care a fost diagnosticata cu sarcom la cot si face chimioterapie de un an .Imi doresc sa ajung la Joao de cel putin 3 ani dar ………….cred ca nu am fost pregatita.Multumesc pentru sfaturi si va doresc o saptamana usoara.

  56. 186
    Irina

    Multumesc frumos pentru informatii si nr. de telefon al Sandei ,un om deosebit.
    M-am hotarat sa merg in Brazilia.Cine mai doreste sa mearga ma poate anunta.Daca gasesc ceva convenabil , ca si ruta , incerc sa plec la inceputul lunii septembrie.Multa sanatate si multumesc inca o data domnule Victor.
    irinacringau@yahoo.com

    • 187
      Victor

      mă bucur că te-ai hotărât. vezi când îți iei bilet să ți cont de următorul lucru: sesiunile de meditație se desfășoară în zilele de miercuri, joi și vineri dimineața de la 8 și la prânz de la 14. marți seara de la 19:30 este o discutie introductiva. Așadar este bine să ajungi acolo luni noaptea sau marți la prânz (drumul cu mașina de la aeroport este cam 2 ore) și să îți iei bilet de plecare sâmbătă sau duminică (în funcție de cât mai vrei să mai stai acolo să vizitezi). este important să prinzi măcar 2 săptămâni de meditații (6 zile). eu când am fost mi-am planificat să prind 9 zile de meditații. Apoi după ce ți-ai luat bilet = mergi sigur, să-i dai un telefon Sandei să te instruiească sau un mail mie să-ți scriu niște lucruri despre cum merge treaba pe acolo pt că dacă nu le ști poți perde o zi degeaba pe la cozi și poți pierde și alte oportunități de tratament

  57. 190
    Doina

    Buna seara!va rog as vrea si eu detalii in legatura cu plecarile in Brazilia,absolut tot,costuri ,traseu,cazare.Mi-as dori tare mult sa pot ajunge,din cate am inteles se calatoreste cu avionul?ar fi o problema ceva mai grea ptr mine(am agorafobie),dar sper sa o depasesc.

    • 191
      Victor

      Cred că se poate merge și cu vaporul, dar durează destul de mult și nu știu de costuri. Altă variantă ar fi așteptarea unei veniri în Europa, dar anul acesta tocmai a fost în Elveția. se organizează o venire la 1-2 ani și nu prea se compară cu ce este in Brazilia pentru că sunt foarte mulți oameni care vin și nu e timp pentru operații, sunt cozi mari și aglomerație
      Alte detalii am mai trimis pe mail.
      Numai bine

  58. 192
    camelia simona

    buna ziua,
    sunt disperata am o tumoare renala pe care trebuie sa o operez cat mai curand.
    vreau sa imi schimb viata si vreau sa merg dupa operatie si eu in Brazilia, va rog dati-mi detalii de costuri.

  59. 193
    Vasile Gabriela

    Buna ziua,
    Va rog mult sa-mi spune-ti daca se organizeaza grup pentru Elvetia. Care sunt costurile in acest caz sau ,pentru Brazilia. Multumesc.

    • 194
      Victor

      am trimis un mail. pentru Elvetia s-ar putea sa fie cam tarziu pentru ca este saptamana viitoare de luni pana miercuri, dar merita incercat. Pentru Brazilia mai e timp.
      numai bine

  60. 195
    angel

    Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu toate detaliile pt a ajunge in Brazilia la Joao de Deus.Va multumesc anticipat.Sanatate,pace si liniste sufleteasca.

  61. 196
    hans

    va rog frumos trimiteti-mi si mie pe mail costurile toate ale deplasarii la John of God. (exista excursii organizate la acest loc minunat??)

    va multumesc anticipat.

    • 197
      Victor

      am trimis mailul. există multe excursii organizate în acest loc. Româna este a treia limbă care se vorbește în comunitatea de la Joao, dupa limba natala, apoi engleza și apoi româna și această pentru că sunt atâția români care merg acolo.

  62. 198
    Iulia

    Va rog daca poate cineva sa-mi transmita si mie pe mail informatii privind costurile si eventual daca exista vreun grup deja format sa mearga acolo. As vrea sa merg si eu neaparat. Multumesc.

    • 199
      Victor

      Poate se formează un grup cu cei care au scris pe site aici. Sunt deja destul de mulți pentru a forma un grup. Eu nu mă ocup cu organizarea de excursii în Brazilia, dar pe mail sunt datele de contact ale unei persoane care poate ajuta cu infomații astfel încât să vă organizați singuri

  63. 201
    nicu

    buna seara: as vrea sa merg si eu acolo ca am o problema cu mama mea are o tumoare genitara va rog ajutatima, care sunt costurile si cum fac sa ajung acolo cat mai repede ca mama e foarte rau. aicea nu poate sa faca nimic va multumesc .astept raspuns

          • 205
            lidia

            Buna, m-a impresionat foarte mult ce ai scris despre Joao, ce ai simtit , cum ai trait experienta.
            Ai putea sa mi povestesti si mie mai mult te rog?
            Banuiesc ca te sufoca toata lumea cu intrebari asa ca-mi cer scuze ca mai vin si eu pe capul tau:) Sunt intr-o perioada in care-mi caut si eu leacul pentru o veche limitare fizica leagat de coloana.
            Astept cu nerabdare daca ai timp si simti sa- mi impartasesti mai mult.
            Multumesc. Cu drag.

            • 206
              Victor

              bună,
              Ți-am trimis un mail ce conține mai multe informații despre Joao și viața lui. Cât despre experiența mea acolo nu prea știu ce să zic. sunt lucruri care nu pot fi puse în cuvinte…cât am putut scrie apare în articol, restul este trăire.

  64. 207
    teo

    Va rog cine poate sa m-a ajute cu informatii cum pot ajunge la Joao De Deus urgen.Multumesc si va doresc multa sanatate tuturor.

  65. 209
    sinzi

    va rog frumos trimiteti-mi si mie pe mail costurile toate ale deplasarii la minunatul om,As dori sa ajung acolo in iarna acestui an,va multumesc anticipat

    • 210
      Victor

      buna ziua,
      scuze de întârziere, dar am fost destul de prins cu tot felul de lucruri. am trimis acum un mail
      numai bine

  66. 211
    sinzi

    buna seara! am o rugaminte asemanatoare cu a multora care au postat inaintea mea. Imi doresc din suflet sa ajung acolo. Va rog, daca se poate, sa -mi dati informatii despre transport , itinerar, legaturi cu persoane de incredere pe care le-ati cunoscut acolo si care ar putea sa ma ajute sa ajung la acest minunat om, costuri cazare si transport pana acolo etc, Daca stiti pe cineva care organizeaza excursie special pentru acel loc ar fi si mai bine . in mod organizat e mai sigur si mai usor.Multumesc anticipat

  67. 212
    Ramona

    Imi doresc enorm sa ajung acolo! Inceputul povestirii tale mi-a oferit cea mai linistitoare idee – daca este cazul, cand este cazul, voi ajunge indiferent de contextul in care ma aflu. Scriu cu o mica rugaminte: pentru ca nu stiu inca (sper) sa intru in legatura cu ingerii mei pazitori iar tu spui ca pastrezi o legatura cu entitatile ce te-au binecuvantat, te rog transmite-le entitatilor mele protectoare, din partea mea ca ii rog sa ma ierte pentru toate greselile mele si mai mult de atat, ca le multumesc din suflet pentru noua sansa ce mi-au oferit-o vindecandu-ma! Ii rog sa ma sustina in continuare sa-mi implinesc misiunea onorabil si sa ma ajute sa invat sa-mi ascult sufletul. Multumesc!

    • 213
      Victor

      Buna ziua,
      Voi clarifica niște aspecte.
      1. Dacă vrei să ajungi în Brazilia este nevoie să și faci ceva. Simpla așteptare și dorință nu știu dacă va aduce o schimbare. Așa că te încurazez să acționezi în acest sens
      2. ”Legătura mea cu entităţile şi cu acel loc a rămas pentru totdeauna”
      – asta nu însemnă că eu comunic cu acele entități sau am niște abilități paranormale. Nu mă ocup cu așa ceva și deși sunt atras de partea spirituală a lucrurilor, prefer să-mi întemeiez structura pe ceva mai apropiat de realitatea tangibilă. Așadar îmi pare rău, dar nu pot transmite mesaje entităților sau lucruri similare.
      Dar asta nu înseamnă că tu nu poți continua să te rogi.
      numai bine

  68. 214
    Gabriela Voinea

    Si eu doresc sa ajung in Brazilia impreuna cu mama mea. Ma puteti ajuta cu detalii, costuri, hotel, zbor cu mai multe escale (mama mea are pancreatita cronica, este cardiaca, hipertensiva si cu diabet tip 2 si nu cred ca ar face fata zborurilor) Multumesc anticipat!

    • 215
      Victor

      Bună,
      am trimis pe mail. dacă mama ta nu poate zbura poți merge tu și să faci operație în eteric pentru ea (o să înțelegi acolo despre ce este vorba). în mail sunt și datele de contact ale unei persoane la care poți merge cu mama ta și poate te ajută într-un fel
      numai bine

  69. 220
    visan monica

    Buna ziua, doresc sa ajung si eu in acest loc binecuvantat, dar cu un grup organizat. Va rog daca puteti sa-mi spuneti cum ma pot insctie. Va multumesc anticipat si Bunul Dumnezeu sa ne ajute tuturor !

  70. 222
    Turcu Jenica

    Buna seara, doresc sa merg si eu impreuna cu niste prieteni acolo. As dori sa aflu cat mai multe detalii: costuri si itinerariu, daca este cineva care organizeaza astfel de calatorii . Multumesc anticipat

    • 223
      Victor

      bună. ți-am trimit pe mail costurile avute de mine. eu n-am făcut prea multe lucruri în afară locului, doar am vizitat Brasilia la plecare. Am zis să profit la maxim de ceea ce-mi oferea Casa și am preferat să merg la cascada de acolo sau să stau în grădină și să mă bucur de peisaj. m-am odihnit destul de mult, am meditat, am scris, am citit, am fost și am vorbit cu Mediumii de acolo.
      Poți vizita cele 7 cascade și mai sunt situri pe acolo…nu prea e nevoie să-ți faci planuri. oamenii de acolo sunt destul de relaxați. îi întrebi pe ei și se organizează spontan. sunt curse care pleacă cu turiști.
      Am mai trimis și datele de contact ale unei prietene. cea care m-a îndrumat și pe mine să merg în Brazilia fără ghid și fără alte costuri suplimentare

      • 224
        cocora cristi

        Buna ziua,
        sunt din Bucuresti, ma numesc Cristi Cocora si este pentru prima oara cand intru pe acest site.Am aflat informatii despre acest loc minunat de la emisiunea tv „Oprah”.Si ulterior tot de la tv cand a vorbit despre experienta proprie Rita Muresan.Acum caut detalii despre o eventuala excursie acolo, costuri si persoane sau agentii de contact, ce pasi trebuiesc facuti.Va rog frumos, daca ma puteti ajuta cu astfel de informatii va raman profund indatorat, am un prieten care a fost diagnosticat cu cancer la rinichi, a fost deja operat dar cred ca ce este mai rau abea acum urmeaza.As vrea sa ajunga neaparat acolo.Adresa mea de email este cocora_cristi@yahoo.com si mess cocora_cristi.Va multumesc frumos si Dumnezeu sa va ajute!

        • 225
          Victor

          salut,
          ți-am trimis un mail cu detaliile cerute și poate și ceva pt prietenul tău.
          să nu-ți mai lași datele de contact în format text pe site pt că sunt culese de tot felul de boți și intrii în liste de spam. eu oricum îți văd adresa din panoul de administrator și așa se întâmplă pe orice forum/ blog.
          numai bine

  71. 228
    florina

    Ce mult ma bucur atunci cand aflu ca au fost si alti romani in acel loc minunat! E cat se poate de adevarat ca locul acela te cheama …………..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.