Workshop – Terapie prin Regresie – Vindecarea karmei de familie, 18-19 noiembrie

Salutare tuturor,

A venit timpul să anunț și cel de-al treilea workshop din seria Terapie prin Regresie pentru publicul larg, nu doar pentru cei care sunt în formare.

Deja observ că se creează un grup interesat pentru acest tip de workshop de Terapie prin Regresie. O parte dintre voi ați participat la ambele ateliere susținute înainte – cel cu procesarea traumei și cel legat de lucrul cu copilul interior. Apoi ați venit și în tabăra de vară organizată la Plaiul Foii pentru studenții mei, pentru că am decis ca în acest an să ofer mai multe locuri pentru această oportunitate de a o cunoaște pe Marion Boon, una dintre cele mai active formatoare în Terapie prin Regresie la nivel internațional. Poate veți continua chiar și mai departe – să vă înscrieți pentru următoarea grupă de formare care va începe în primăvara lui 2018 (în curând voi lansa și acel anunț).

Ați văzut și voi cât de eficientă este această metodă pentru a lucra pe probleme profunde și a ajunge la cauza lor, iar o parte dintre voi ați putut să experimentați deja transformări în viața voastră. Mie mi-a făcut plăcere să vă văd cum evoluați și pentru că în această lună am văzut tot mai prezentă tema karmei de familie și a modelelor preluate pe linie transgenerațională m-am decis să aleg această temă pentru următorul atelier pe care-l voi organiza.

Workshop-ul se adresează în special psihologilor, medicilor, practicanților terapiilor complementare, studenților în aceste domenii, dar și tuturor celor aflați pe calea terapiei și dezvoltării personale. În plus nu are nicio importanță dacă ați mai participat înainte sau nu la un workshop făcut de mine.
 
Pe scurt despre…
Terapia prin Regresie este o metodă de psihoterapie modernă care ne ajută să accesăm și să vindecăm traumele din trecut, acestea fiind cauzele problemelor noastre din prezent. Acele evenimente pot fi în trecutul acestei vieți când eram copii, la momentul nașterii, în perioada de dezvoltare a fătului sau la momentul concepției.  De multe ori însă,  cauza este și mai profundă, într-o viață trecută sau chiar în viața dintre vieți (în „lumea sufletelor”).

Deși poate părea surprinzător în lucrul cu karma de familie nu se pleacă din trecut, ci de cele mai multe ori de la prezent și ceea ce ne preocupă acum în relația cu familia care ne-a crescut sau cu familia pe care ne-am format-o. Și această deoarece relația este cea în care se manifestă pattern-urile din trecut. Astfel vom vedea că modul în care unul din părinte s-a comportat cu noi intervine și în relația cu partenerul de viață sau cu copilul nostru. Tot trecutul îl avem cu noi în prezent.
Apoi mergem mai în profunzime pe acea linie karmatică (maternă sau paternă) să vedem unde s-a repetat acel comportament – la bunici, la străbunici? Sau poate chiar înainte, lucruri pe care le aflăm din poveștile celor dinaintea noastră…

Un alt aspect în vindecarea karmei de familie este ceea ce numim „secret”. Acestea sunt evenimente care s-au întâmplat în trecut și despre care se evită să se vorbească deschis în familie. Vom găsi multe exemple din categoriile – incest, violuri, fratricid, adopții, copii din flori, relații extraconjugale.
Aceste secrete vin și împovărează pe membrii curenți ai familiei, mai ales pe cei care au și resurse să le dezlege/rezolve, adică de cele mai multe ori generațiile aflate între 20-45 ani care vin la terapie (deși din ce în ce mai prezent este cazul copiilor care ajung la terapie). Te trezești dintr-o dată cu o depresie pe care nu știi de unde să o apuci sau o boală considerată incurabilă (majoritatea sunt karmatice) sau coșmaruri pe care nu ți le poți explica. Sau dacă reușești să le blochezi cu grație „secretul” la nivel psiho-emoțional, atunci se duc la copii tăi care le exprimă cu mult zel, astfel încât să nu le mai poți ignora și tot ajungi la terapie să lucrezi pe ele.

Vindecarea karmei de familie presupune de multe ori conectarea cu o viață trecută în care s-au întâmplat lucruri similare. Ceea le spun clienților mei și observă și ei din regresii este că lucrurile sunt conectate – dacă a ajuns o problemă din familie la tine înseamnă că ai o legătură cu ea și nu ești ‘doar o victimă’. Ori ai tu în lucru acea temă din viețile tale trecute, ori chiar tu ești cel care ai pornit problema în trecutul familiei tale. Da, e posibil ca tu să fi fost într-o viață trecută stră-stră bunica care a făcut 5 avorturi și de aceea acum nu poți rămâne însărcinată…

Ce vom face:
Probabil v-ați dat deja seama, din ce am scris mai înainte, că este un domeniu destul de vast cu multe teme care pot fi abordate.

Focusul workshop-ului va fi în special practic, terapeutic, dar nu vor lipsi și detaliile teoretice pentru cei care sunt curioși să afle mai multe lucruri despre metoda de lucru.

Temele abordate:
– vom explora câteva pattern-uri și programe fixe transmise din generație în generație.
– vom vorbi despre relațiile pe care le aveți sau le-ați avut cu părinții, bunicii (așadar este util să vă rememorați momentele important ale vieții voastre și dacă sunt lucruri neîncheiate).
– vom face călătorii ghidate pentru a explora și a oferi vindecare liniei karmatice materne/paterne pentru aspectul care are cea mai mare nevoie de atenție în prezent.
– va fi o sesiune demonstrativa cu unul dintre participanții care vor să lucreze un aspect nevindecat descoperit în călătoria ghidată, cu posibilitatea de a vedea conexiunea cu o viață trecută când a început de fapt problema abordată.
– vor fi mai multe sesiuni scurte de regresie în care va fi abordată direct problema fără a fi explorată la fel de mult ca într-o ședință demonstrativă.
– în măsura timpului și interesului vă pot prezenta câteva detalii despre o metodă de explorare-vindecare pe care am creat-o eu și care se numește Camera Holografică. Este o tehnică oarecum ușor de folosit și destul de eficientă în lucrul relațional cu persoane în viață sau chiar și cei care nu se mai află pe Pământ în corp fizic.

Vor fi și câteva elemente adiționale cum ar fi:
– la început câteva noțiuni introductive despre Terapia prin Regresie.
– la final, cei interesați pot obține informații suplimentare despre formarea în Terapie prin Regresie și când se va forma următoarea grupă.

Pentru cei care doresc să se informeze mai mult înainte de a se înscrie, le recomand acest interviu de la 6TV – http://www.victorchirea.ro/2014/09/inregistrare-video-terapia-prin-regresie-6tv/

Când:
Întâlnirea va avea loc în week-end-ul 18-19 noiembrie, între orele 10-18, dar în funcție de numărul participanților și de interesul arătat se poate prelungi până la 18:30-19. Vor fi una sau două pauze mici de 10 minute și o pauza de prânz de 1 oră și jumătate.

Vă rog să veniți cu cel puțin 15 minute înainte pentru a putea începe la timp și să aveți la voi și ceva pentru notat. De asemenea, o ținută mai lejeră va facilita procesul de terapie.

Locația este situată în București (zona centrală) – adresa exactă va fi comunicată celor care se înscriu la workshop.
 
Prețul este de 450 lei pentru cele două zile. Locul la curs este asigurat prin plata unui avans de 100 de lei (detaliile le veți afla în urma discuției cu organizatorul). În cazul în care ați plătit avansul, dar nu reușiți să mai ajungeți la curs (din diverse motive), acesta nu este rambursabil.

Facilitatorul este Victor Chirea, Psihoterapeut și Terapeut acreditat de asociația internațională EARTh (The Earth Association for Regression Therapy) cu gradul de practică Certified Regression Therapist. Dacă doriți să aflați mai multe despre el, accesați website-ul http://www.victorchirea.ro/

Numărul de participanți este limitat la 12 persoane.
Pentru înscriere:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.