Bine ați venit!

Am pornit acest site cu scopul de a împărtăși cu voi din pasiunile și interesele mele.
Veți găsi aici articole și cărți despre terapiile și disciplinele spirituale pe care le practic, informații despre cursurile pe care le susțin sau conferințele la care particip. Înregistrări ale emisiunilor TV la care am fost invitat, filme și siteuri care mă inspiră, cât și alte surprize și lucruri spontane.

Vă doresc ședere plăcută!

 

12 Comments

Add Yours
    • 2
      Victor

      Bună,
      Nu există un preț fix al ședinței, ci ea costă în funcție de cât durează. Ți-am trimis un email cu detaliile despre tarife și cum lucrez.
      Numai bine

    • 4
      Victor

      Buna,
      Așa e…am cam tras chiulu în ultima vreme cu scrisul. Nici măcar articolele începute nu le-am mai finalizat. Dar asta nu înseamnă că n-am mai scris…am scris și încă mult, dar pentru proiectul mai mare la care lucram și după ce se va lansa siteul voi pune o parte din articolele de acolo și aici + altele noi care nu se potrivesc cu specificul acelui proiect. Îmi fac timp în vara asta și mai scriu.
      mulțumesc de încurajări. și eu îți doresc spor în ceea ce începi și putere pentru a le susține.

  1. 5
    Geta

    Victor, ma bucur pt tot ce reusesti sa faci. Stiu ca ai potential si ca vrei sa faci lucruri importante pentru oameni. Iti doresc succes si sa ai parte de sufletele care stiu sa aprecieze munca si eforturile tale. La cat mai multe cursuri pentru ca ai ce spune!

  2. 9
    andreea

    Mi-ar placea mult sa ajung, insa nu voi putea. Am un pusti de doi ani pe care, la ora inceperii intalnirii cu tine, il preiau de la bona lui 🙂
    Poate repeti figura intr-un wee-end, atunci am sanse mai mari.
    Cu materialele, nu ai nicio scuza! 🙂

    • 10
      Victor

      să-ți trăiască 🙂 în timpul săptămânii mă gândeam să țin ceva mai light ca relaxări sau alte lucruri care să nu trezească prea multe teme de lucru. în week-end am ceva pregătit de o zi, dar încă nu știu când va fi. sala va fi liberă în decembrie. dacă-l pun probabil va fi în 10 sau 11, dacă nu la anu. te anunț eu 🙂

    • 12
      Victor

      Bine ai venit! Am niste articole deja scrise, dar au cateva poze si ia timp sa le editez. Am fost si eu pe siteul tau si am vazut ca mi-ai pus anuntul cu relaxarea. mersi. deci ne vedem miercuri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.